پنج دلیل برای افزودن زنجبیل به صبحانه

شناسه خبر: 199143 سرویس: توسعه ، گوناگون ، سبک زندگی چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۸, ۰۴ : ۱۹ : ۰۰
پنج دلیل برای افزودن زنجبیل به صبحانه
زنجبیل از جمله طعم‌دهنده‌ها بخصوص برای چای به حساب می‌آید. افزودن این گیاه خوراکی به وعده صبحانه فواید زیادی برای بدن دارد.
۵۵آنلاین :
صبحانه مهم‌ترین وعده غذایی است و افزودن زنجبیل که سرشار از مواد مغذی است، می‌تواند برای بدن مفید باشد. در این اینفوگرافی پنج خاصیت این گیاه معرفی شده است.
 
پنج دلیل برای افزودن زنجبیل به صبحانه
 

منبع : فرارو
اشتراک گذاری

نظرات

دیدگاه‌های شما پس از تایید ناظر منتشر می‌شود.
متون غیرفارسی و پیام‌های حاوی توهین، تهمت یا افترا تایید نخواهد شد.

انصراف

دیدگاه 55

بیشتر

قهرمانان تقلبی

نگرانی اسکورسیزی همین یک جمله است: نباید تسخیر فیلم های مارول شویم.

آلودگى هوا ؛ مهمان هميشگى فصول سرد سال

آلودگی هوا زمانی اتفاق می‌افتد که حجم زیادی از ذرات یا مواد مضر از قبیل گازها، ذرات و مولکول‌های بیولوژیکی وارد اتمسفر کره زمین شود. جو یا اتمسفر سامانه گازی طبیعی پویا و پیچیده‌ای است که زندگانی در سیاره زمین به آن وابسته‌است. کاهش ضخامت لایه ازون در استراتوسفر به خاطر آلودگی هوا، دیرزمانی است که خطری برای تندرستی مردمان و نیز زیست‌بوم‌های زمین شناخته می‌شود.

اخبار ویدئویی

بیشتر

ویدئو: استرالیا در آتش؛ شعله‌های سرکش همچنان زبانه می‌کشد

ویدئو؛ نطق پروانه سلحشوری: به‌جز اقلیتی برخوردار بقیه مردم را رها کرده‌ایم

خبرها

بیشتر

خبرهای دیگر