خطرات مایع ظرفشویی برای روده‌ی انسان!

شناسه خبر: 198104 سرویس: توسعه ، اجتماعی ، گوناگون چهارشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۸, ۴۸ : ۱۶ : ۰۰
خطرات مایع ظرفشویی برای روده‌ی انسان!
همیشه این‌طور نیست که میکروب‌ها، باکتری‌ها و مواد بیماری‌زا، باعث بیماری انسان شوند. بعضی اوقات مواد آنتی‌باکتریال، آنتی‌بیوتیک‌ها و مواد شیمیایی که برای ایجاد بهداشت بیشتر در زندگی ما مورد استفاده قرار می‌گیرند، خود باعث بروز انواع بیماری‌ها در بدن انسان هستند. یکی از این مشکلات، بیماری‌های مربوط به روده است که در اثر وارد شدن تدریجی مایع ظرفشویی به بدن انسان بروز می‌کند. شاید برایتان عجیب باشد، اما درست فهمیدید؛ همه‌ی ما انسان‌ها در طول زندگی، مقدار متغیری مایع ظرفشویی می‌خوریم و شاید خیلی از ما، از این مسئله بی‌خبر باشیم!
۵۵آنلاین :

در این مطلب به توضیح بیشتر در مورد عملکرد مایع ظرفشویی در روده خواهیم پرداخت و شما را با پرخطرترین مواد تشکیل دهنده‌ی مایع ظرفشویی برای روده انسان، آشنا خواهیم کرد.

نحوه‌ی ورود مایع ظرفشویی به روده انسان

تحقیقات نشان می‌دهند که مایع ظرفشویی بعد از آبکشی، به بافت سطحی ظروف می‌چسبد و روی ظروف تمیز باقی می‌ماند. در نتیجه وقتی ظروف تمیز روی حرارت قرار می‌گیرند، یا غذای گرم در آن‌ها سرو می‌شود، ترکیبات شیمیایی مایع ظرفشویی، در اثر حرارت با مواد غذایی ترکیب شده و همراه با غذا، وارد بدن انسان می‌شوند. به این ترتیب معده و روده به طور مستقیم در معرض این مواد شیمیایی قرار می‌گیرند و به مرور زمان ممکن است، آسیب‌های جبران‌ناپذیری به آن‌ها وارد شود.

عملکرد مایع ظرفشویی در روده

مایع ظرفشویی دارای ترکیبات آلی بسیار قوی است و این ترکیبات منجر به نابودی انواع لکه‌های روغن و انواع کثیفی‌ها می‌شوند. کافی است فقط یک بار، یک تابه‌ی روغنی خشک شده را با مایع ظرفشویی شسته باشید تا با قدرت پاک‌کنندگی این ماده آشنا باشید. حال تصور کنید ماده‌ای با این قدرت، وارد روده‌ی انسان شود و در تماس با سلول‌ها و مخاط‌های موجود در دیواره‌ی روده قرار بگیرد!

اگرچه این مخاط‌ها از ضخامت کافی برای مقابله با مواد مضر برخوردارند، اما ورود مایع ظرفشویی به روده در طولانی مدت، این نگرانی را به وجود می‌آورد که روده‌ی انسان تا چه حد می‌تواند، در برابر چنین ماده‌ی شیمیای قدرتمندی مقاومت کند!؟