اردوی تابستانی در آمریکا و انگلیس با ۱۰۰میلیون تومان

سال گذشته هزينه برگزاري کمپ انگليس 3800 پوند بود، جالب اينجاست که وقتي به سايت اين موسسه در فضاي مجازي مراجعه ميکنيم، ثبتنام براي اردوهاي آلمان، آمريکا و انگلستان ندارد. در سايت اين موسسه که در فضاي مجازي کاربران زيادي هم دارد، آمده است که برگزاري کمپ انگلستان به مدت 2 هفته برگزار ميشود. بچهها در اين زمان هر هفته 15 ساعت کلاس زبان انگليسي دارند. هزينه شرکت در کمپهاي 2 هفتهاي موسسه 3500 پوند است، البته در اين برنامه اقامت يک روزه در دوبي هم پيشبيني شده که هزينه آن به علاوه هزينه بليت برعهده شرکتکنندگان است. اغلب دانشآموزان بعد از به پايان رسيدن دوره دو هفتهاي تقاضاي تمديد آن را دارند که معمولا هم کمپ تمديد ميشود. به ازاي تمديد اقامت براي هر هفته هم 1500 پوند بايد پرداخت شود. با اين حساب شما ميتوانيد با هزينهاي حدود 72ميليون و 500هزار تومان اوقات فراغتي به ياد ماندني را براي فرزند خود در دل اروپا رقم بزنيد.
نگراني بابت شکاف طبقاتي
کارشناس آموزش و پرورش در اين رابطه به «آرمان ملي» ميگويد: تعداد مدارس لاکچري و موسسات وابسته به آن در کشور محدود است و بيشتر در محلههاي شمال شهر تهران ديده ميشود، خانوادههاي ثروتمند از اين موضوع استقبال عجيبي ميکنند و همين امر ميتواند تعداد آنها را در آينده نزديک افزايش دهد. البته وجود اين موسسات و مدارس لاکچري خلاف قانون نيست و آنها تلاش ميکنند که همه کارهايشان قانوني و با ضوابط خاصي انجام شود، اما نکته نگرانکننده در اين رابطه ايجاد شکاف طبقاتي در سيستم آموزش کشور است که ميتواند در آينده مشکل ساز شود.عليرضا نيکنژاد با بيان اينکه آموزش از گسترههايي است که بايد اختلاف طبقاتي را کمرنگ کند، اما وقتي اخبار برگزاري اين اردوهاي تابستاني در اروپا و آمريکا در سطح جامعه گسترش پيدا ميکند، براي اکثر مردم که سطح مالي مساعدي ندارند، خبر ناگواري است و فرزندان آنها را نااميد ميکند. او همچنين خاطرنشان کرد: اگر اين موضوع در مدارسي همچون تيزهوشان يا مدارس هيأت امنايي که دولت به آنها کمک ميکند، وجود داشت، قابل قبولتر بود، اما زمانيکه ميليونها تومان پول از جيب خانوادهها به کام مدارس غيردولتي هزينه ميشود، هر روز بر تعداد مدارس لاکچري افزوده خواهد شد و مهمترين آسيب آن عميقتر شدن شکاف طبقاتي در سطح آموزش کشور است.
آمار تکاندهنده کودکان بازمانده از تحصيل
اعداد و ارقام تخميني در مورد تعداد کودکان بازمانده از تحصيل در سالهاي گذشته بارها اعلام شده از حدود 5هزار کودک در گزارش وزارت آموزش و پرورش تا 3.5ميليون نفر که در گزارش مجلس آمده است نشان ميدهد که اکثر آنها بهدليل فقر مجبور به ترک تحصيل شدهاند. نيکنژاد نيز عمده دلايل اين موضوع را فقر فرهنگي و مالي خانوادهها ميداند و ميافزايد: کالايي شدن آموزش در ايران مشکل ساز خواهد شد و ما در 10 سال اول پيروزي انقلاب و حتي در زمان جنگ شکاف طبقاتي به اين شکل نداشتيم. شعارها و اهداف انقلاب از بين بردن همين شکافهاي طبقاتي بود و متاسفانه برخلاف اصل 30 قانون اساسي و اهداف انقلاب اسلامي، يک روند معکوس در جامعه جريان دارد و برخي از مسئولان چشمشان را بر اين واقعيت بستهاند و هر روز بر تعداد اين مدارس لاکچري افزوده ميشود. متاسفانه هر روز يک خبر در مورد شهريههاي چند دهميليون توماني، مدارس لاکچري، مسافرتهاي خارج از کشور و ... منتشر ميشود که فقط اين موضوع بر روحيه جامعه مخصوصا مناطقي که در فقر و محروميت به سر ميبرند، تاثير منفي مي گذارد. «امنيت اين دانش آموزان که از کشور خارج ميشوند، چگونه تامين خواهد شد؟» کارشناس آموزش و پرورش در پاسخ به اين سوال ميگويد: متاسفانه خيلي از خانوادهها نميتوانند در مقابل خواستههاي فرزندانشان مقاومت کنند. اين موضوعات آنقدر ادامهدار خواهد شد که اتفاقي مانند غرق شدن تعدادي از دانشآموزان در مدارس فوتبال کشور تاجيکستان رخ ميدهد و آن زمان رسانهها به اين موضوع واکنش نشان ميدهند و بعد از مدتي جامعه آرام خواهد شد، تا اينکه يک اتفاق ديگر رخ بدهد. هيچ تضميني در رابطه با امنيت دانشآموزان وجود ندارد، چون با موافقت اوليا آنها از کشور خارج خواهند شد.
پيگيري مسأله مدارس لاکچري در مجلس
عضو هياترئيسه کميسيون آموزش مجلس نيز از جلسه مشترک اين کميسيون با مسئولان سازمان مدارس غيردولتي و آموزش و پرورش درباره مدارس لاکچري خبر داد. حجتالاسلام عليرضا سليمي با بيان اينکه گزارشهايي مبني بر فعاليت مدارس لاکچري در تهران به دست ما رسيده است، به «آرمان ملي» گفت: در اين مدارس، 80ميليون تومان از والدين دريافت کردهاند و دانشآموزان را به کشورهاي اروپايي بردهاند. در شرايطي که بخش قابل توجهي از جامعه تحت فشار اقتصادي هستند، اين مانور تجمل و اشرافيگري امري مذموم است که بايد جلوي آن گرفته شود. برخي از مدارس سرويسهاي آنچناني به دانشآموزان ارائه ميدهد و از سوي ديگر برخي از دانشآموزان در مدارسي با کمترين امکانات آموزشي تحصيل ميکنند، بنابراين چنين تضادهايي به امنيت رواني جامعه آسيب وارد ميکند. حجتالاسلام سليمي افزود: وجود اينگونه مدارس نشاندهنده تبعيض آموزشي است که ميتوان گفت تبعيض در اين بخش بدترين نوع تبعيض است که بايد جلوي آن گرفته شود.
منبع : آرمان ملی
اخبار مرتبط
دیدگاه 55
بیشتراخبار ویدئویی
بیشترتبلیغات متنی
خبرها
بیشتر- 7 درس از ماجرای استراماچونی
- رفتار کرکسوار در نظام بانکی چه معنایی دارد؟
- مصادیق «حیف» بیت المال در نظام اداری ایران چیست؟
- چرا بازار ایران به دنیای مالتوزی شباهت دارد؟
- ایران چگونه در مقابل آمریکا خواهد جنگید؟
- بهتاش، دروازهبان نساجی در سریال پایتخت
- واکنش مهدی رحمدی به توقیف اموالش به دلیل عدم پرداخت مالیات
- جدیدترین اطلاعات درباره کیکهای مشکوک
- چاقی، بلای جان ۶۰ درصد از ایرانیان
- پدیده جدیدی به نام حاشیه نشینی دست دوم
- مطالبه ۶ میلیارد دلاری ایران از کره جنوبی
- شب یلدا شیرینی چند؟
- مخالفت شدیدکیهان با مطرح شدن استعفای رئیس جمهور
- صدور برخی دستورالعملها پاسخی بهنگام به تغییرات و فشارهای بیرونی بود
- صادرات مهمترین عامل رونق تولید
- ادامه اعتصابات فرانسه
- رئیس مرکز ملی فضای مجازی: سانسور ذاتاً در فضای مجازی منتفی است
- به سرزمین وعدهها خوش آمدید!
- انتخابات و آنچه آقای «علم الهدی» نمیداند
- تبخیر ریسک در ذهن سهامداران؟
- تلاش دوم «خان» برای میانجیگری
- زخم ۲۵ ساله اقتصاد فرانسه
- پرتره نقدینگی در تابستان
- دستور فوری دادگستری هرمزگان برای جمع آوری شترهای سرگردان
- مدارس شهر اراک فردا یکشنبه تعطیل است
خبرهای دیگر
- 7 درس از ماجرای استراماچونی
- پرتره نقدینگی در تابستان
- دستور فوری دادگستری هرمزگان برای جمع آوری شترهای سرگردان
- مدارس شهر اراک فردا یکشنبه تعطیل است
- ترامپ: دموکراتها استیضاح را به سلاح تبدیل کردهاند
- جریمه ۴۴۲ میلیون ریالی فروشنده اسباب بازی در اردبیل
- بیشتر حوادث رانندگی ناشی از کم خوابی است
- رای دهندگان به صورت الکترونیکی احراز هویت می شوند
- فردا؛ دانشگاههای تهران تعطیل نیستند
- ویژهبرنامه اینترنتی عادل فردوسیپور برای الکلاسیکو/ با حضور دایی، وریا، ژوله و ژابی آلونسو
- بهترین روغنها برای کاهش درد آرتروز
- بن الکترونیکی غذایی جایگزین یارانه نقدی
- چگونه در حراجی بانکها صاحبخانه شویم؟
- ملکه رمزارز؛ زنی که سر دنیا کلاه گذاشت و غیبش زد!
- مجید بهرامی و ماجرای انتشار فیلم خصوصی زهرا امیر ابراهیمی
- به جای تصمیم بنزینی اخیر، با افزایش مالیات بر طبقات مرفه میشد نابرابری را جبران کرد
- جهانی شدن ساز مهجور
- آب،از کمبود تا طغیان
- شفافیتی که شامل پیگیری نیست
- استراماچونی از استقلالیها خداحافظی کرد/ از رفتار مسئولان خسته شدم
- حکم کودک هنگکنگی که پرچم چین را به آتش کشید صادر شد
- در مجموعه صنعت کشور اتفاقات بسیار خوبی را شاهد هستیم
- نخستين نمونه گيربكس شش سرعته دستي با دانش فني ايراني رونمايي ميشود
- بازیگر «پدرخوانده» درگذشت
نظرات
دیدگاههای شما پس از تایید ناظر منتشر میشود.
متون غیرفارسی و پیامهای حاوی توهین، تهمت یا افترا تایید نخواهد شد.