خبر فوری
ارسال به دیگران پرینت

بورانی بادمجان | طرز تهیه بورانی بادمجان

بیورینگ بادمجان یا بورانی بادمجان یک پیش غذای متفاوت | طرز تهیه بورانی بادمجان +ویدئو

بیورینگ بادمجان، که به عنوان "بورانی بادمجان" هم شناخته می‌شود، یک پیش غذای خوشمزه و مجلسی است که اصالت آن به خاورمیانه و به خصوص کشور لبنان می‌رسد. این غذا از ترکیب بادمجان پخته شده، مرغ یا گوشت چرخ‌کرده، گردو، سس ماست و سبزیجات معطر تهیه می‌شود.

بیورینگ بادمجان یا بورانی بادمجان یک پیش غذای متفاوت | طرز تهیه بورانی بادمجان +ویدئو

طرز تهیه بورانی بادمجان

 

بیورینگ بادمجان، که به عنوان "بورانی بادمجان" هم شناخته می‌شود، یک پیش غذای خوشمزه و مجلسی است که اصالت آن به خاورمیانه و به خصوص کشور لبنان می‌رسد. این غذا از ترکیب بادمجان پخته شده، مرغ یا گوشت چرخ‌کرده، گردو، سس ماست و سبزیجات معطر تهیه می‌شود. 

مواد لازم برای بیورینگ بادمجان:

* 3 عدد بادمجان

* 1 عدد پیاز

* 1 عدد سیب زمینی

* نصف سینه مرغ

* نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و زردچوبه

* 8 عدد گردوی خرد شده

مواد لازم برای سس:

* 2 قاشق غذاخوری سس مایونز

* 2 قاشق غذاخوری ماست

* نمک و فلفل سیاه

* 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

مراحل پخت:

1. بادمجان ها را به مدت 10 دقیقه در آب و نمک خیس کنید تا تلخی آنها گرفته شود. سپس آبکش کرده و خشک کنید.

2. بادمجان ها، پیاز و سیب زمینی را نگینی خرد کنید.

3. مرغ را نیز به صورت نگینی خرد کنید.

4. در یک تابه کمی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

5. سپس بادمجان ها را اضافه کنید و به همراه پیاز تفت دهید تا کمی نرم شوند.

6. سیب زمینی ها، مرغ، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و زردچوبه را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا سیب زمینی ها نیز کمی نرم شوند.

7. گردوهای خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

8. از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.

9. در یک کاسه، سس مایونز، ماست، نمک، فلفل سیاه و جعفری را با هم مخلوط کنید.

10. مخلوط بادمجان را داخل ظرف مورد نظر بریزید و سس را روی آن بریزید.

11. به دلخواه می توانید بیورینگ بادمجان را با نان یا سبزیجات سرو کنید.

نکات:

* می توانید از انواع سبزیجات دیگر مانند فلفل دلمه ای، هویج و قارچ نیز در این غذا استفاده کنید.

* برای اینکه بیورینگ بادمجان طعم دودی داشته باشد، می توانید قبل از سرخ کردن، بادمجان ها را روی شعله مستقیم گاز یا ذغال کباب کنید تا کمی دودی شوند.

* این غذا را می توانید به عنوان پیش غذا یا فینگرفود سرو کنید.

منبع : پلاس مگ
به این خبر امتیاز دهید:
بر اساس رای ۰ نفر از بازدیدکنندگان
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه