ارسال به دیگران پرینت

بادمجون سوخاری | طرز تهیه بادمجون سوخاری

تا حالا بادمجون سوخاری امتحان کردی؟! | طرز تهیه بادمجون سوخاری +ویدئو

بادمجون سوخاری یک پیش غذای خوشمزه و محبوب است که با برش های بادمجون، پودر سوخاری، تخم مرغ و ادویه ها تهیه می شود. این غذا طعمی دلچسب و ترد دارد و می تواند به عنوان یک میان وعده یا پیش غذا سرو شود.

تا حالا بادمجون سوخاری امتحان کردی؟! | طرز تهیه بادمجون سوخاری +ویدئو

طرز تهیه بادمجون سوخاری 

 

بادمجون سوخاری یک پیش غذای خوشمزه و محبوب است که با برش های بادمجون، پودر سوخاری، تخم مرغ و ادویه ها تهیه می شود. این غذا طعمی دلچسب و ترد دارد و می تواند به عنوان یک میان وعده یا پیش غذا سرو شود.

مواد لازم:

* بادمجون فسقلی 

* پودر سوخاری

* چیپس خورد شده

* تخم مرغ

* ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا)

طرز تهیه:

1. بادمجون ها را پوست بگیرید و برش های عمیق افقی روی آن ها بزنید.

2. بادمجون ها را به مدت 1 تا 2 ساعت در آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن ها گرفته شود.

3. بادمجون ها را از آب خارج کنید و فشار دهید تا آب اضافی آن ها گرفته شود.

4. تخم مرغ را با ادویه ها مخلوط کنید.

5. بادمجون ها را در تخم مرغ و سپس در مخلوط چیپس و پودر سوخاری بغلتانید.

6. در یک تابه با شعله ملایم، روغن را داغ کنید و بادمجون ها را به مدت 15 دقیقه سرخ کنید تا هر دو طرف آن ها طلایی و ترد شود.

نکات مهم:

* برای اینکه بادمجون ها تردتر شوند، می توانید بعد از سرخ شدن، آن ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.

* می توانید به جای چیپس، از آرد سوخاری یا پودر نارگیل هم استفاده کنید.

* برای طعم دهی بیشتر، می توانید از پودر سیر، پودر پیاز، آویشن و سایر ادویه ها به دلخواه خودتان استفاده کنید.

خواص بادمجان برای سلامتی

بادمجان، این صیفی بنفش دوست‌داشتنی، فواید و خواص بسیاری برای سلامتی دارد که شاید از آن‌ها بی‌اطلاع باشید. در ادامه به برخی از این خواص اشاره می‌کنیم:

1. منبع غنی از مواد مغذی:بادمجان سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری مانند ویتامین‌های C، K، B6، منگنز، پتاسیم، فیبر و اسیدفولیک است.

2. کمک به کاهش وزن:بادمجان کالری کمی دارد و سرشار از فیبر است که به شما احساس سیری می‌دهد و می‌تواند به کاهش وزن کمک کند.

3. سلامت قلب و عروق:بادمجان به دلیل داشتن پتاسیم، می‌تواند به تنظیم فشار خون و سلامت قلب و عروق کمک کند.

4. پیشگیری از سرطان:بادمجان حاوی آنتی‌اکسیدان‌های قوی است که می‌توانند به خنثی کردن رادیکال‌های آزاد و پیشگیری از سرطان کمک کنند.

5. سلامت گوارش:فیبر موجود در بادمجان به هضم غذا و جلوگیری از یبوست کمک می‌کند.

6. سلامت پوست و مو:ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در بادمجان مانند ویتامین C و E، می‌توانند به سلامت پوست و مو کمک کنند.

7. کاهش کلسترول:بادمجان می‌تواند به جذب کلسترول بد (LDL) در روده کمک کند و سطح کلسترول خون را کاهش دهد.

نوش جان! 

منبع : صحرا
با دوستان خود به اشتراک بگذارید:
کپی شد

پیشنهاد ویژه

    دیدگاه تان را بنویسید

     

    دیدگاه

    توسعه