کوفته، غذای محبوب و محلی تبریز

شناسه خبر: 138340 سرویس: فرهنگ و میراث فرهنگی ، گوناگون جمعه ۱۵ تير ۱۳۹۷, ۰۷ : ۱۹ : ۰۰
کوفته، غذای محبوب و محلی تبریز
کدبانو های تبریزی به پخت غذاهای لذیذ شهرت دارند و همواره با غذاهای خوشمزه‌ی محلی، از میهمانان خود پذیرایی می‌کنند. در میان این غذاها، کوفته‌ و انواع آش‌های تبریز محبوبیت بسیار زیادی دارد، به همین دلیل اهالی دیگر شهرهای ایران نیز این غذاهای خوشمزه را طبخ می‌کنند.
۵۵آنلاین :

کدبانو های تبریزی به پخت غذاهای لذیذ شهرت دارند و همواره با غذاهای خوشمزه‌ی محلی، از میهمانان خود پذیرایی می‌کنند. در میان این غذاها، کوفته‌ و انواع آش‌های تبریز محبوبیت بسیار زیادی دارد، به همین دلیل اهالی دیگر شهرهای ایران نیز این غذاهای خوشمزه را طبخ می‌کنند.

برای معرفی غذای لذیذ تبریز با ما همراه باشید:

کوفته تبریزی

مواد لازم تهیه کوفته تبریزی برای دو نفر به شرح زیر است؛

  • گوشت چرخ کرده 300 تا 400 گرم
  • برنج 5 قاشق غذا خوری
  • لپه 4 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ یک عدد
  • پیاز دو عدد متوسط
  • سبزی معطر به دلخواه 2 قاشق غذاخوری (بهتر است که سبزی، مرزه، ترخون، گشنیز و جعفری باشد.)
  • مواد میانی داخل کوفته؛ آلو، زرشک یا گردو. (هر کدوم را که خواستید از قبل خیس بدهید.)
  • رب گوجه 4 قاشق غذا خوری
  • روغن، نمک، فلفل، زردچوبه و آب به مقدار لازم

 

 

 

در ابتدا، برنج و لپه را به طور جدا نیم پز کنید سپس با گوشت کوب آن ها را نیم کوب کنید (نیازی به استفاده از میکسر نیست) سپس، سس کوفته را درست کنید. ابتدا پیاز ها را زردچوبه زده و با روغن تفت بدهید، سپس ادویه ریخته و با 1 یا2 لیوان آب بگذارید بجوشد تا سس آماده شود.

بعد از آن، یک پیاز را رنده و آب آن را بگیرید و با گوشت و ادویه مخلوط کنید و تا چند دقیقه ورز دهید. حالا لپه و برنجی که نیم کوب کرده اید به مخلوط گوشت اضافه کرده و باز پنج دقیقه ای ورز بدهید.

نکته مهم در کوفته، (ترکیب کامل مواد در هم است چراکه در هنگام پخت از هم جدا نمی شود پس باید زیاد ورز بدهید.) بعد از آن سبزی و تخم مرغ را اضافه کرده و تا جایی که بتوانیم از محتویات کوفته یک گلوله درست کنیم، ورز بدهید. سپس، داخل آن را با آلو، زرشک یا گردو پر می کنیم و در سس درست شده غوطه ور کرده و می گذاریم تا حدود یک ساعت پخته شود.

نکته: حرارت کوفته نباید خیلی زیاد باشد و بهتر است که در قابلمه را نیم باز قرار بدهید تا کامل پخته شود.

برای سرو هم می توانید از آب نارنج تازه یا آب لیمو استفاده کنید.

نوش جان!

برای خواندن اخبار آشپزی اینجا کلیک کنید


منبع : پرشین دایجست
اشتراک گذاری

نظرات

دیدگاه‌های شما پس از تایید ناظر منتشر می‌شود.
متون غیرفارسی و پیام‌های حاوی توهین، تهمت یا افترا تایید نخواهد شد.

انصراف

دیدگاه 55

بیشتر

چرا زنگنه به الجزایر نرفت؟شکستی دیگر ؟

چرا جلسه JMMC مهم است؟

حجم سه رانت‌پاشی در نیمه اول

«دلار جهانگیری»، «سکه قربانی» و «فولاد سرقینی» سه منبع اصلی رانت در نیمه اول سال ۹۷ بودند که سفره اهل رانت را آبادتر کردند

اخبار ویدئویی

بیشتر

ویدیو: موتورسیکلت خودران بی ام و که با حفظ تعادل، به راحتی در مسیر حرکت می کند.

ویدیو: مرد بلوچ با دوچرخه در روستاهای چابهار کتابخانه افتتاح می کند

مرد بلوچ با دوچرخه در روستاهای چابهار کتابخانه افتتاح می کند/ در هیاهوی اخبار تلخ و بد، هنوز هم می شود مهربانی و انسانیت و اخلاق را سراغ گرفت

خبرها

بیشتر

خبرهای دیگر